Botesa Open

De Botesa Open is hèt gezelligste open toernooi van de regio en vind jaarlijks plaats in week 26 (+ voorweekend). Tijdens het toernooi staan er altijd spannende en gezellige wedstrijden op het programma en voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd. De wedstrijdcommissie organiseert het toernooi en leidt alle wedstrijden in goede banen. De evenementencommissie zorgt voor de gezellige omlijsting. Tijdens de week wordt ook altijd een feestavond georganiseerd, kortom, een week die je niet mag missen.

Een open toernooi is een door de KNLTB goedgekeurd toernooi. Je mag deelnemen aan het toernooi als je lid bent van de KNLTB (binnen of buiten Botesa) of bij een andere bij de ITF aangesloten bond.

Voor het enkelspel vindt indeling plaats op basis van actuele rating. Deelname is gebaseerd op de actuele rating van een speler of speelster op het moment van loten van het toernooi.

Voor het dubbelspel vindt indeling plaats op basis van ingeschreven categorie. Een speler of speelster kan nooit deelnemen in een speelsterkte die minder sterk is dan zijn/haar eigen speelsterkte zoals die op je pasje vermeldt staat.

Hou deze site en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de inschrijvingsmogelijkheden en activiteiten tijdens het toernooi. We hebben tevens een aparte facebookpagina voor het open toernooi, zie https://www.facebook.com/BotesaOpen/ 

********************

De inschrijving voor Botesa Open 2024 is geopend!

Dit jaar bestaat de Botesa Open uit 2 toernooien:

  • Het 'traditionele open toernooi' van 22 juni tot 30 juli.
  • Het open toernooi voor de JEUGD in het weekend van 22 en 23 juni.

Traditionele toernooi:
Het toernooi vind plaats van zaterdag 22 juni t/m zondag 30 juni 2024.

Deelnemen kan in de volgende onderdelen:

  • HE (Actuele Rating Toernooi)
  • DE (Actuele Rating Toernooi)
  • HD (Actuele Rating Toernooi)
  • DD (Actuele Rating Toernooi)
  • GD (Actuele Rating Toernooi)

De leeftijd voor deelname is 15+.

Je kunt je hier aanmelden.

LET OP: Het toevoegen van inschrijvingen na sluitingsdatum is niet meer mogelijk, dus zorg dat je je op tijd inschrijft!

Open Jeugd weekend:

Ook dit jaar organiseert Botesa tijdens de Botesa Open weer ook een open jeugd toernooi. Dit vind plaats in het weekend van 22 en 23 juni 2024. 

Gespeeld wordt in de volgende rubrieken:

  • 11 t/m 14 jaar: JE, ME
  • 13 t/m 17 jaar: JE, ME

Je kunt je hier aanmelden

Volg ons via Twitter (@tcbotesa), Facebook (tcbotesa en BotesaOpen) of Instagram (tcbotesa) en je bent altijd direct op de hoogte van onze nieuwtjes. Tweet met #TCBotesa

De wedstrijdcommissie

********************

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 616 611

Adres

Broekveldselaan 4
2411 NL Bodegraven

KVK-nummer

40464050