Vereniging Algemeen

De vereniging
Botesa is een gezellige vereniging waar ieder op zijn/haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop is er volop gelegenheid gezellig iets te drinken. Ook de vele mogelijkheden tot het deelnemen aan vele activiteiten zijn een pluspunt om te gaan tennissen bij Botesa.
 
Wilt u lid worden van de gezelligste en sportiefste (tennis)sportvereniging van Bodegraven? Kom dan eens kijken op ons park tijdens één van onze toernooien of kom eens langs op een competitiedag; zo krijgt u een uitstekende indruk van de gezelligheid en drukte op het park. Bij Botesa is ieder lid van harte welkom en kan er op ieder niveau een lekker potje tennis gespeeld worden. Bent u al overtuigd, meldt u dan aan als nieuw lid! 
 
 
Tennislessen
De tennislessen worden bij Botesa verzorgd door de tennisschool TennisNed/I'M Tennis. Naast de reguliere tennislessen worden er ook speciale sessies georganiseerd voor mini’s, nieuwe jeugdleden, selectiejeugd en competitiespelers. Naast het geven van tennisles organiseert TennisNed/I'M Tennis ook verschillende tenniskampen tijdens het zomerseizoen voor zowel de jeugd als de senioren. De tennisschool verzorgt met hun tennisleraren een goed lesprogramma gedurende het gehele jaar. 
LET OP: U moet zich eerst aanmelden als lid bij Botesa voordat u zich inschrijft voor tennisles.
 
Meer informatie over TennisNed/I'M Tennis is te vinden op http://www.imtennis.nl. Voor vragen en/of opmerkingen is TennisNed/I'M Tennis bereikbaar via [email protected]
 
Meer informatie over het Tenniskids programma vindt u hier.
 
Locatie
Tennisvereniging Botesa is gelegen aan de Broekveldselaan 4, 2411 NL te Bodegraven. Het clubhuis is bereikbaar op nummer 0172-616611
 
Aanmelden als lid
U kunt zich schriftelijk aanmelden als lid van de vereniging door het inschrijfformulier onder aan deze pagina  te downloaden en printen, volledig in te vullen en met een digitale (recente) pasfoto op te sturen aan:
 
Ledenadministratie T.C. Botesa
t.a.v. Gerda Schat
Ingelanden 8
2411 WP Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-517744
 
Download Bestanden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 616 611

Address

Broekveldselaan 4
2411 NL Bodegraven

KVK-nummer

40464050