Padel Clubkampioenschappen Senioren 2023

17 maart 2023


Het gaat dan eindelijk gebeuren!!

Na een jaar wat te hebben kunnen oefenen is het tijd voor de EERSTE officiële clubkampioenschappen padel. Voor de één betekende dit oefenen dat dit bij de dagelijkse behoefte van het leven kwam en de ander had al zoveel talent dat dat helemaal niet nodig was. Nu willen wij van donderdag 30 maart t/m zondag 2 april een toernooi organiseren waarin iedereen zijn geleerde kwaliteiten in de praktijk kan gaan brengen.

We hebben gekozen voor de volgende categorieën:

  • Categorie 2-7 open (gevorderd)
  • Categorie 8-9 open
  • Dames 2-9

De open categorie is voor iedereen beschikbaar, dus man/man, man/vrouw en vrouw/vrouw kunnen zich hier allemaal op inschrijven.

Als 8-9 mag je ook gewoon meedoen in de 2-7 categorie, maar als je weinig tot geen ervaring hebt is dit niet verstandig. Zowel voor jezelf als voor de tegenstander is het op het eigen niveau het leukst spelen.

Op de zondag kan er geen verhindering worden opgegeven. Op de andere dagen per koppel één dagdeel. Dit zodat ook mensen met werk of andere sport verplichtingen gewoon mee kunnen doen. Maar liever geen verhinderingen gezien het aantal dagen waarin het gespeeld moet worden.

We kijken nog even naar het aantal inschrijvingen, maar we proberen iedereen minimaal twee keer te laten spelen.

Inschrijven kan via: www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op maandag 27 maart om 18:00 uur dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Wij hopen op veel inschrijvingen van al onze leden, want meedoen is belangrijker dan winnen!!!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 616 611

Address

Broekveldselaan 4
2411 NL Bodegraven

KVK-nummer

40464050