Ledenaanbieding Zorg en Zekerheid

27 december 2021

Afgelopen maand hebben Botesa en Zorg en Zekerheid een sponsorovereenkomst ondertekend. Hiermee starten de club en zorgverzekeraar een samenwerking die moet leiden tot de gezondste regio van Nederland.

Zorg en Zekerheid biedt met diverse verzekeringen direct voordeel voor leden van een sportvereniging. Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder, die de aanvullende verzekering of ‘Gemak Regio’ hebben, €25 terug van hun contributiekosten bij zijn of haar sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden die jonger zijn dan 18 jaar, en verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’, €50 van zijn of haar contributiekosten vergoed.

Niet alleen de verzekerden maar ook de club heeft voordelen als je -via de club- een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit! Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club €50,- voor het aanbrengen van een nieuwe klant en €10,-voor een bestaande klant.

Hoe sluit je een verzekering af via de club?

Speciaal voor de De Botesa is de volgende landingspagina aangemaakt: http://www.zorgenzekerheid.nl/botesa

Op deze pagina kan de premie worden berekend en een basis- en aanvullende verzekering worden afgesloten of aangepast.

Let op: voor nieuwe klanten, die zich aanmelden via deze pagina, zegt Zorg en Zekerheid de oude verzekeringen op. Bestaande klanten kunnen via deze pagina (zie onderin) hun verzekering aanpassen en via de club laten lopen. Daarvoor kun je inloggen via DigiD, op de groene button ‘Vergelijk uw verzekering’ klikken, en naar ‘Wijziging doorgeven’ gaan.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 616 611

Address

Broekveldselaan 4
2411 NL Bodegraven

KVK-nummer

40464050