#Corona update september 2021#Nieuwe regels vanaf 25 september#

21 september 2021


Beste leden,

Hieronder lezen jullie weer een update omtrent de Corona regels. De 1.5 meterregel mag vanaf 25 september worden losgelaten, maar wil je binnen in de kantine plaats nemen, dan heb je een Coronatoegangsbewijs nodig.

Wij zullen de bardienst en alle vrijwilligers instrueren hoe ze het Coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs kunnen controleren. (https://coronacheck.nl/nl/scanner/) Verder zullen wij alle captains van de competitieteams vragen om de app te installeren en de check te verzorgen. 

Dus wil je plaats nemen in de kantine meld je dan bij de bardienst of een andere vrijwilliger en laat je scannen. Heb je geen Coronatoegangsbewijs en geldig ID, dan mag je niet plaats nemen in de kantine.  

KNLTB Update 21 september 2021

Vanaf 25 september kan er weer meer in Nederland. De 1.5 meterregel mag los gelaten worden. Maar om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. Zo is voor het gebruik maken van de horeca binnen een coronatoegangsbewijs nodig, ook op sportlocaties. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine. Vanaf 25 september 2021 mogen clubhuizen, sportkantines en buitenterrassen op sportlocaties open
onder de volgende voorwaarden

  • De horeca in clubhuis en sportkantine dient om 00.00 uur gesloten te worden
  • Bij ‘verblijven in de horeca van een vereniging, tennis- of padelcentrum’ geldt dat er een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder
  • Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd (vanaf die leeftijd mag gevraagd worden naar het ID)
  • Voor het gebruik van het terras buiten geldt deze verplichting niet
  • Voor het bestellen en afhalen van eten en drinken in het clubhuis of de sportkantine is een coronatoegangsbewijs ook niet verplicht
  • In geval van ‘doorloop’ naar bijvoorbeeld toilet/kleedkamers is tevens geen coronatoegangsbewijs nodig als deze via een van de horeca afgescheiden gedeelte te bereiken zijn (Bij Botesa via deur bij afhangbord)
  • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers
  • Het advies is nog steeds om 1,5 meter afstand van elkaar te houden, geef elkaar de ruimte
  • Het coronatoegangsbewijs voor horeca binnen is verplicht, ook als binnen de 1.5 meter afstand gehandhaafd wordt

Vragen? Stuur mail naar [email protected] 

Groet,

Bestuur TC Botesa

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 616 611

Address

Broekveldselaan 4
2411 NL Bodegraven